دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ابداع قاشقی که غذا‌ها را خوشمزه می‌کند 

ابداع قاشقی که غذا‌ها را خوشمزه می‌کند 
یک شرکت فناوری ژاپنی قاشق برقی جدیدی ساخته است که غذا را نمکی‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند.
کد خبر : 951483

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از IE، این قاشق از جریان الکتریکی ملایمی برای افزایش شوری و مزه دار شدن در غذا‌های کم سدیم استفاده کرده و طعم سوپ‌ها و خوراک‌ها را تقریبا یک و نیم برابر بهتر می‌کند.

 این محصول نوآورانه شرکت «کایرین هولدینگز» در نمایشگاه لوازم الکترونیکی مصرفی (CES ۲۰۲۵) در لاس وگاس به نمایش گذاشته است.

این دستگاه از اواسط سال ۲۰۲۴ در تعداد محدود برای فروش عرضه شده است. با این حال شرکت سازنده قصد دارد در آینده، آن را در سطح جهانی به فروش برساند.

هدف از ساخت این قاشق برقی، مقابله با مشکل محتوای بالای سدیم در مواد غذایی مصرفی مردم ژاپن عنوان شده است.

 نظرسنجی‌های شرکت کایرین حاکی از آن است که مصرف روزانه نمک در بین ژاپنی‌های بالای ۲۰ سال بیش از ۱۰.۱ گرم است که بیش از دو برابر میزان توصیه شده نمک مصرفی توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) است.

همین مشکل را می‌توان در سراسر جهان به ویژه در بین کسانی که با مشکلات سلامتی دست و پنجه نرم می‌کنند، مشاهده کرد. آنها اغلب سعی می‌کنند جایگزین‌های خوشمزه‌ای برای یک رژیم کم سدیم پیدا کنند و قاشق برقی می‌تواند بازی را به نفعشان تغییر دهد.

در توضیحات این محصول آمده است: «ما فناوری را به گونه‌ای بهبود بخشیده‌ایم که می‌توان از آن به عنوان یک قاشق معمولی استفاده کرد. این دستگاه با تمرکز بر سهولت استفاده و دوام طراحی شده است.»

بر اساس اعلام این شرکت، این محصول دارای چهار سطح شدت است که می‌تواند به افراد با نیاز‌های مختلف را پاسخ دهد.

علاوه بر این، این شرکت با تاکید بر سهولت استفاده این قاشق، آن را برای خوردن همه چیز از سوپ گرفته تا کاری، برنج سرخ شده، غذا در کاسه، رشته فرنگی و سایر وعده‌های غذایی مناسب می‌داند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب